Druk? Neem een paar minuten ‘Calm.com’

Werken betekent soms stress. En kalmte betekent minder stress. Waar of niet? Vandaag een simpele, praktische toevoeging aan die wijsheid: ‘Calm.com’ – dé manier om direct kalmte in je dagelijks leven (ook op kantoor) toe te kunnen passen.

‘Calm.com’ is een website en app (voor Iphone en Android) die je helpen wat meer kalmte en ontspanning in je dagelijks leven in te bouwen. Dat kán in de vorm van begeleid mediteren in verschillende tijdspannes, maar ook door gewoon naar rustgevende beelden te kijken terwijl er een ontspannend deuntje klinkt. Een simpele methode die – wetenschappelijk bewezenwerkt als je merkt dat je gespannen bent.

Tip: altijd haast en stress? Volg onze 1-daagse cursus time management!
Meer weten?

Nog vragen? Geen vragen? Mooi. Ga dan rechtstreeks door naar ‘Calm.com’.

Toch nog wat vragen en nog niet overtuigd? Ook geen probleem.

“Waarom ‘Calm’?”

Waarom geen willekeurige andere app, site of dienst die je voorziet in je dagelijkse portie meditatie (waar er meer dan genoeg van bestaan)?

Omdat al het andere spul op de markt overloopt van de panfluit-cliché’s. Calm pakt dat anders aan. Praktischer. Simpeler. En lekker nuchter.

“Wat is er dan zo anders aan ‘Calm’?”

‘Calm’ is één van de weinigen die begrijpt dat zweverige hippies niet meer het alleenrecht hebben op een potje meditatie. Dat mediteren en je hoofd leegmaken nog altijd dit imago heeft, komt puur door hun enorme PR-probleem.

Desondanks is het een fenomeen dat ondertussen evengoed maar mooi de hele Westerse wereld aan het overmeesteren is – wat exact de missie is van ‘Calm’-CEO Alex Tew. Of in zijn woorden:

Tip: meld je nu aan voor onze tips per e-mail en ontvang gratis het e-book 'Beter Slapen, Slimmer Werken'

“I’m working to bring the amazing benefits of meditation to a busy world.”

Dat zijn wij. Dat is waar wij in leven en werken. Die “busy world”. En wij hebben geen tijd voor wazig gedoe, voor poespas of panfluiten – wij kantoorwerkers willen een snelle en effectieve no nonsense oplossing voor ons stress-probleem. Dat is wat ‘Calm.com’ is.

“Hoe werkt het, als ik wil onthaasten – met een beetje haast?”

Heel simpel. Bezoek de website en je wordt al direct kalmer door de paginagrote ontspannende beelden. Je kunt aangeven hoe lang je precies nodig hebt om kalm te worden. Zelfs 2 minuutjes is een optie. Dat alleen al is genoeg om je motor even een tandje lager te laten pruttelen. Zonder gedoe.

calm app

Daarnaast kun je kiezen voor een geschikt achtergrondmuziekje of een bepaald beeld dat je aanstaat, mocht je je ogen niet willen sluiten (of kunnen – je zit op kantoor bijvoorbeeld).

En dat is meteen het allerbelangrijkste voordeel: je kunt ‘Calm’ via www.calm.com gewoon even op je werk-pc opzetten, zonder dat iemand merkt wat je aan het doen bent. En dus ook zonder dat iemand last heeft van je ‘ohm’-geluiden terwijl je in een hoek met gesloten ogen en je benen over elkaar heen zit. Wat niemand doet (op kantoor). Logisch.

“Waarom moeten we ‘Calm’-er worden met z’n allen?”

Om snel en simpel te leren ontsnappen aan die “busy world” van ons. Want mediteren, of gewoon even stilstaan met een beetje kalmte, is gewoon dé manier om dat te doen.

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees alles over een 1-daagse in-company training bij jou op locatie

Mis geen enkele tip!
Meld je nu aan voor onze tips per e-mail en ontvang gratis het e-book 'Beter Slapen, Slimmer Werken'
Maximaal 2x per maand. Geen spam, beloofd!
© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X