GAIA

GAIA staat voor Gemeenschappelijke Accreditatie Internet Applicatie. Als specialist of profielarts kunt u in GAIA een persoonlijk dossier activeren. Al uw deskundigheidsbevordering staat dan overzichtelijk en digitaal bij elkaar. Nederlandse geaccrediteerde scholingen komen automatisch in uw dossier, andere deskundigheidsbevordering kunt u zelf toevoegen. Voor uw herregistratie kunt u uw GAIA-dossier rechtstreeks aanbieden bij de RGS.

Tijdwinst.com is geaccrediteerd door de KNMG. Dit betekent voor artsen en specialisten dat zijn bij ons nascholingspunten kunnen.

KNB

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie behartigt de belangen van de (kandidaat-)notarissen in Nederland en zorgt dat zij hun werk goed kunnen doen.

Tijdwinst.com is KNB gecertificeerd. Dit betekent dat leden voor het volgen van een training scholingspunten kunnen ontvangen.

Register Belasting Adviseurs

Het Register Belastingadviseurs, afgekort RB, is een beroepsvereniging voor belastingadviseurs. De circa 6.500 aangesloten belastingadviseurs zijn met name werkzaam in het midden- en kleinbedrijf. Het doel van het register is het behartigen van de belangen van de leden in zo breed mogelijke zin. RB Opleidingen, de opleidingstak van het RB, verzorgt diverse fiscale opleidingen en cursussen.

De vereniging is een fusie van de voormalige verenigingen College Belastingadviseurs (CB) en Nederlandse Federatie van Belastingadviseurs (NFB).

Beste opleider

Beste opleider

6 maal verkozen tot “Beste opleider van Nederland”.

Landelijke dekking

Landelijke dekking

Trainingen op diverse locaties in Nederland en België.

100% Tevredenheid

100% Tevredenheid

Garantie: als je het beloofde resultaat niet behaalt, is dit ons risico.

Score: 
9,4

Score: 9,4

In het afgelopen jaar en meer dan 6.000 beoordelingen

+
25 jaar ervaring

+ 25 jaar ervaring

Met onze ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé specialisten