Cursus Time Management

Geïnspireerd geraakt door alle time management tips? Heb je één en ander inmiddels onder de knie en smaakt het naar meer? Of ben je nog op zoek naar extra hulp en handvatten om lekker te kunnen werken met minder haast en stress?

Geïnspireerd geraakt door alle time management tips? Heb je één en ander inmiddels onder de knie en smaakt het naar meer? Of ben je nog op zoek naar extra hulp en handvatten om lekker te kunnen werken met minder haast en stress? 

Zoals je zelf zult hebben gemerkt is goed time management geen kwestie van een paar losse ‘tips’ en ‘trucs’ kennen. Het lezen van gratis artikelen, zoals je die vindt op deze website, is niet meer dan een inspirerende eerste stap. De combinatie van de juiste inzichten en technieken, op een samenhangende én consequente wijze toegepast in de praktijk, is wat een goede time management aanpak vormt die is opgewassen tegen jouw veeleisende dagelijkse realiteit.

Cursus Time Management takenZet daarom een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling en volg de 1-daagse cursus time management bij de beste time-management opleider van Nederland 2013. In deze cursus time management word je door een van onze experts binnen één dag meegenomen in de wereld van modern time management en leer je een extreem praktische time management aanpak te implementeren in je dagelijkse werk en leven.

Cursus time management? Ik hou juist van spontaniteit

Juist. Allereerst wil ik daarom graag één van de grootste misvattingen over time management uit de wereld helpen. Time management is niet bedoeld om van je leven een robot-achtige aaneensluiting van taken te maken.

Time management is juist een uitkomst wanneer je houdt van de spontane dingen in het leven en niet alles van tevoren wil vastleggen.

In een goede cursus time management leer je, zoals wij het graag noemen: ‘professioneel dingen uitstellen’. Je laat je werk en leven niet meer leiden door alle de ad-hoc taken die de hele dag door op je af vliegen in de vorm van e-mails, informatie en interrupties, maar je neemt zelf de regie terug in eigen handen.

Om die regie terug in handen te krijgen leer je in onze 1-daagse time management cursus een persoonlijke cockpit te bouwen waarvandaan je altijd overzicht houdt over alle belangrijke aspecten uit je werk en je leven.

Cursus time management todoist

Dit overzicht helpt je om meer ruimte vrij te maken voor je geliefde en de spontane en mooie dingen in het leven. De zaken die er werkelijk voor jou toe doen hebben namelijk pas de mogelijkheid om naar de voorgrond te treden wanneer je alle rompslomp eromheen onder controle hebt.

Want zeg nou zelf: er is niets zo zonde als een spontaan uitstapje met vrienden en familie, terwijl je hoofd nog tolt van alle onaffe zaken op het werk. Dan wordt het een stuk moeilijker om lekker te kunnen genieten.

Geniet dus van de mooie momenten en werk slimmer in de rest van de tijd door je taken, informatie en prioriteiten op de juiste wijze te managen. Maar hoe doe je dat? Hoe werkt – zo’n cursus time management?

Een time management cursus: hoe werkt dat?

Er zijn twee opties:

#1. je volgt een cursus time management voor jou alleen op een van onze centrale locaties;

#2. of samen met je collega’s in een in-company training time management bij jou op locatie.

Inhoudelijk is het basisprogramma van de twee varianten hetzelfde, alleen qua locatie en insteek zijn ze anders.

Cursus time management voor jou alleen

Cursus time management takenlijstOnze ééndaagse cursus time management voor jou alleen volg je in een door jou gekozen stad (Utrecht, Rotterdam, Zwolle of Eindhoven) en duurt, zoals de naam al doet vermoeden, één dag. Deze zogenaamde ‘open training’ zorgt ervoor dat er altijd een gevarieerde groep ontstaat met mensen uit verschillende beroepsgroepen, waardoor je niet alleen veel leert van onze expert, maar zeker ook van je groepsgenoten. Je zult verbaasd staan hoeveel andere mensen te maken hebben met exact dezelfde problematiek als jezelf: teveel te doen én te weinig tijd.

Training time management voor jou en je collega’s

Cursus time management appBij een in-company training time management voor jou én je collega’s komen we, zoals de naam wederom doet vermoeden, bij jou op kantoor langs. Makkelijker kan niet. Samen met een groep van 6 tot 15 collega’s, je team of de hele organisatie, volg je dezelfde cursus.
Een belangrijke reden waarom veel organisaties kiezen voor een in-company training time-management, is dat je na deze dag goed op elkaar afgestemd bent, omdat je allemaal hetzelfde hebt geleerd. Afspraken zijn duidelijk en iedereen weet hoe hij voortaan slimmer kan (samen)werken en tijd besparen.
Een extra reden om te kiezen voor een incompany training time management, is dat er alle ruimte is om specifiek in te gaan op jullie werksituatie en uitdagingen. Deze worden voorafgaand aan de training in een intakegesprek besproken en in kaart gebracht.

In beide gevallen

In beide gevallen leer je van 09:00 tot 16:00 uur (of in overleg) hoe je je werk en leven slimmer organiseert. Aan de hand van veel herkenbare voorbeelden, oefeningen, methodes en een persoonlijke toespitsing op jouw doelstellingen.

Geen dagenlang geleuter over time management dus, maar een compacte hands-on aanpak, waarbij we het beste op het gebied van modern time management, de belangrijke time management klassiekers én natuurlijk de slimste apps en tools met je delen.

Veel praktijkwerk dus, zoals:

• optimaal inrichting van je Outlook, Lotus Notes, Groupwise of Gmail account;
• slim omgaan met onderbrekingen van collega’s en andere tijdverslindende vormen van afleiding;
• uitstelgedrag bij lange termijn klussen uitbannen door over te stappen op ‘professioneel uitstellen’;
• leren hoe je de dagelijkse stortvloed aan e-mail en andere informatie verwerkt en archiveert;
• hoe je ad-hoc klusjes flexibel combineert met plannen en prioriteiten stellen;
• en een unieke onbeperkte follow-up ná de cursusdag!

Gebaseerd op onze ervaring met beroemde en bewezen time management theorieën zoals:

• Getting Things Done ®, van David Allen;
• de benadering van Covey;
• de Pomodoro Techniek van Cirillo;
• en andere time management grootmeesters.

Waarom deze cursus time-management werkt

Het programma van onze 1-daagse cursus time management is gevormd door een proces van jarenlange ontwikkeling en optimalisatie (al sinds 1999). Je volgt bij ons niet een algemene cursus time management, zoals je die bij de vele grote opleidingsbureau’s met een enorm cursusaanbod tegenkomt, maar je leert direct van gepassioneerde en gespecialiseerde time management experts.

Dát het zo werkt, weten we dankzij:Beste opleider cursus time management

• Het winnen van de prijs Beste Opleider van Nederland 2013, 2014 & 2015 in de categorie persoonlijke effectiviteit;

• En door de duizenden tevreden deelnemers uit alle denkbare sectoren die onze cursus
individueel beoordeelden.

Meer dan 1700 deelnemers van onze 1-daagse cursus time management hebben namelijk de moeite genomen om hun ervaring op het onafhankelijke opleiding-vergelijkingsplatform Springest met je te delen. Onze cursus is hier al jaren leidend met een gemiddelde de score van een 8,7 op een zeer groot aantal beoordelingen:

“Het heeft me enorm geholpen in de chaos aan e-mails en papieren die we dagelijks te verwerken hebben. Een lichtere tas en een lichter hoofd! Praktische tips die zinvol zijn. Ook voor je smartphone.”

“De cursus Time Management is een aanrader. De cursus is zeer leerzaam en direct in de praktijk te brengen, niet alleen op het werk, maar ook privé. Ook mensen die al eens eerder een vergelijkbare cursus hebben gedaan, zullen nieuwe inzichten opdoen.”

“Een training die je genoeg tips, trucs en de benodigde handvaten geeft om een sterke basis te leggen voor het beheersbaar houden van je taken en tijd. De cursus zelf is vlot, hedendaags en verhelderend. ”

Meer weten? Inschrijven?

Enthousiast geworden? Klaar voor de volgende stap? Oriënteer je dan gerust nog verder op onze time-management cursus informatie pagina of schrijf je direct in. Misschien zien we je dan wel op één van de volgende cursussen in Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Zwolle. Hieronder vind je een overzicht van onze open trainingen:

oktober

07okt09:0016:00Zwolle • 1-daagse cursus time management

07okt09:0016:00Eindhoven • 1-daagse cursus time management

14okt09:0016:00Amsterdam • 1-daagse cursus time management

14okt09:0016:00Rotterdam • 1-daagse cursus time management

november

03nov09:0016:00Utrecht • 1-daagse cursus time management

03nov09:0016:00Online • 1-daagse cursus time management

10nov09:0016:00Rotterdam • 1-daagse cursus time management

10nov09:0016:00Amsterdam • 1-daagse cursus time management

18nov09:0016:00Alkmaar • 1-daagse cursus time management

18nov09:0016:00Eindhoven • 1-daagse cursus time management

18nov09:0016:00Maastricht • 1-daagse cursus time management

18nov09:0016:00Groningen • 1-daagse cursus time management

25nov09:0016:00Utrecht • 1-daagse cursus time management

25nov09:0016:00Online • 1-daagse cursus time management

december

01dec09:0016:00Zwolle • 1-daagse cursus time management

09dec09:0016:00Amsterdam • 1-daagse cursus time management

09dec09:0016:00Rotterdam • 1-daagse cursus time management

15dec09:0016:00Eindhoven • 1-daagse cursus time management

15dec09:0016:00Utrecht • 1-daagse cursus time management

Het is ook mogelijk een training te organiseren bij jou op locatie tijdens een in-company training.

Nog meer weten…

over ons, de organisatie en de mensen
• een cursus time management voor jezelf
• de in-company training time management voor jezelf én je collega’s
korte workshops en lezingen voor inspiratie en snelle tijdwinst
• de eerstvolgende startdata en locaties van onze 1-daagse open trainingen
• een time management training in het Engels
• of over onze klanten zoals Heineken, Vodafone, RTL Nederland, Eneco, Philips en Achmea

Cursus time management referenties

VOLG ONS OP FACEBOOK

Like onze pagina op Facebook en laat je inspireren door slimme tijdwinst tips.

MIS GEEN ENKELE TIP

Meld je aan voor onze tips per e-mail en ontvang gratis het e-book ‘Beter Slapen, Slimmer Werken’:

Maximaal 2x per maand. Geen spam, beloofd!

TRAININGSAGENDA

Onze 1-daagse trainingen

oktober

07okt09:0016:00Zwolle • 1-daagse cursus time management

07okt09:0016:00Eindhoven • 1-daagse cursus time management

14okt09:0016:00Amsterdam • 1-daagse cursus time management

14okt09:0016:00Rotterdam • 1-daagse cursus time management

november

03nov09:0016:00Utrecht • 1-daagse cursus time management

03nov09:0016:00Online • 1-daagse cursus time management

10nov09:0016:00Rotterdam • 1-daagse cursus time management

10nov09:0016:00Amsterdam • 1-daagse cursus time management

18nov09:0016:00Alkmaar • 1-daagse cursus time management

18nov09:0016:00Eindhoven • 1-daagse cursus time management

18nov09:0016:00Maastricht • 1-daagse cursus time management

18nov09:0016:00Groningen • 1-daagse cursus time management

25nov09:0016:00Utrecht • 1-daagse cursus time management

25nov09:0016:00Online • 1-daagse cursus time management

december

01dec09:0016:00Zwolle • 1-daagse cursus time management

09dec09:0016:00Amsterdam • 1-daagse cursus time management

09dec09:0016:00Rotterdam • 1-daagse cursus time management

15dec09:0016:00Eindhoven • 1-daagse cursus time management

15dec09:0016:00Utrecht • 1-daagse cursus time management

© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X