Welkom op timemanagement.nl, dé nieuwe snack-formaat inspiratiebron voor iedereen in Nederland en België die worstelt met tijdgebrek op het werk en thuis.

Vraag je jezelf wel eens af of een activiteit waarmee je bezig bent niet slimmer kan? Bijvoorbeeld omdat je een bepaalde handeling telkens weer opnieuw moet doen? Door het stellen van deze vraag heb je de eerste belangrijke stap richting tijd besparen al gezet: je voelt aan dat zaken slimmer kunnen worden aangepakt en je bent op zoek naar manieren om dat te bereiken.

Als je interesse hebt in slimmer werken en leven, zul je je hier op timemanagement.nl gauw thuisvoelen. Je kunt je hier gratis laten inspireren door praktische tips, technieken en gewoonten die je helpen om meer tijd vrij te maken voor de zaken die werkelijk voldoening geven in jouw leven.

Timemanagement.nl is een initiatief van mij, Gerald Essers – oprichter van het bedrijf TIJDwinst.com en is ontstaan vanuit passie voor het thema ’tijdwinst’. Graag deel ik samen met het TIJDwinst-team de nieuwste tips, technieken en inzichten die we zelf dagelijks toepassen of net hebben ontdekt.

Meld je rechtsboven op deze website aan voor de e-mailnieuwsbrief waarmee je eenvoudig up-to-date blijft met de laatste nieuwe tips.

En wil je nou in de leren hoe jij in de praktijk je productiviteit kunt verhogen, check dan eens onze training time management. Daar leer jij hoe je nog beter met je tijd en aandacht kunt omgaan. Zowel in je eentje, als in een team. Leuk voor jou en je collega’s.

Welkom

Dagelijks handige inzichten? Volg ons op social media!

Volg ons onder andere op Instagram of Pinterest. Daar krijg je niet alleen handvatten op het gebied van timemanagement, je ontvangt ook de slimme tips waarmee je jouw communicatie skills een boost geeft. De laatste artikelen netjes en overzichtelijk in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Leer je liever lezend, lees dan ons boek Elke Dag om 15.00 Uur Klaar. Maak kennis met de beste inzichten uit onze trainingen en leer slimmer werken in plaats van harder.

Wie zijn wij? | Cursus Time Management

Tijdwinst.com is een trainingsbureau dat zich specialiseert in slimmer (samen)werken. We bieden door het hele land diverse (online) trainingen aan, variërend van timemanagement, assertiviteit, gesprekstechnieken tot aan snellezen. Nieuwsgierig? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website of blogs, en schrijf je in voor één van onze (digitale) trainingen.

  1. 1-daagse training Time Management | Blog
  2. 1-daagse training Assertiviteit | Blog
  3. 1-daagse training Gesprekstechnieken | Blog
  4. 1-daagse training Feedback Geven | Blog
  5. 1-daagse training Snellezen, Mindmapping en Geheugentechnieken | Blog
  6. 1-daagse training Effectief Thuiswerken voor Teams | Blog