Tijdgebrek? Welkom bij dé nieuwe inspiratiebron over slimmer werken

Welkom op timemanagement.nl, dé nieuwe snack-formaat inspiratiebron voor iedereen in Nederland en België die worstelt met tijdgebrek op het werk en thuis.

Vraag je jezelf wel eens af of een activiteit waarmee je bezig bent niet slimmer kan? Bijvoorbeeld omdat je een bepaalde handeling telkens weer opnieuw moet doen? Door het stellen van deze vraag heb je de eerste belangrijke stap richting tijd besparen al gezet: je voelt aan dat zaken slimmer kunnen worden aangepakt en je bent op zoek naar manieren om dat te bereiken.

Tip: meld je nu aan voor onze tips per e-mail en ontvang gratis het e-book 'Beter Slapen, Slimmer Werken'
Tip: altijd haast en stress? Volg onze 1-daagse cursus time management!
Meer weten?

Als je interesse hebt in slimmer werken en leven, zul je je hier op timemanagement.nl gauw thuisvoelen. Je kunt je hier gratis laten inspireren door praktische tips, technieken en gewoonten die je helpen om meer tijd vrij te maken voor de zaken die werkelijk voldoening geven in jouw leven.

Timemanagement.nl is een initiatief van mij, Gerald Essers – oprichter van het bedrijf TIJDwinst.com en is ontstaan vanuit passie voor het thema ’tijdwinst’. Graag deel ik samen met het TIJDwinst-team de nieuwste tips, technieken en inzichten die we zelf dagelijks toepassen of net hebben ontdekt.

Meld je rechtsboven op deze website aan voor de e-mailnieuwsbrief waarmee je eenvoudig up-to-date blijft met de laatste nieuwe tips.

En wil je nou in de leren hoe jij in de praktijk je productiviteit kunt verhogen, check dan eens onze training time management. Daar leer jij hoe je nog beter met je tijd en aandacht kunt omgaan. Zowel in je eentje, als in een team. Leuk voor jou en je collega’s.

Welkom

Lees alles over onze populaire 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt

Lees alles over een 1-daagse in-company training bij jou op locatie

Mis geen enkele tip!
Meld je nu aan voor onze tips per e-mail en ontvang gratis het e-book 'Beter Slapen, Slimmer Werken'
Maximaal 2x per maand. Geen spam, beloofd!
© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X