Maak je iPhone of iPad sneller

Maak je iPhone of iPad sneller

Kan het werken met je iPhone of iPad voor jou ook niet snel genoeg gaan? Schakel dan de onnodige inzoom-animaties bij het opstarten van apps uit, waarmee je toestel véél sneller reageert. Zo doe je dat, in 30 seconden, via de instellingen.

Zelfs Apple-fanatici en fans kunnen er niet omheen: wanneer je je iPhone of iPad al een tijdje in bezit hebt, wordt het ding nu eenmaal trager.

Tip: altijd haast en stress? Volg onze 1-daagse cursus time management!
Meer weten?

Het gerucht doet de ronde dat het een ‘truc’ van Apple zou zijn om je aan te sturen op regelmatige aankoop van een nieuw toestel. Of dit nu het geheime verdienmodel van Apple is of niet, wij zitten wel mooi met een trage iPhone of iPad te kijken.

Gelukkig hoef je geen updates over te slaan of andere gekke capriolen uit te halen om je iPhone of iPad twee keer zo snel te maken. Alles wat je moet doen is 30 seconden nemen en op 4 knopjes in je touchscreen te klikken:

Je iPad of iPhone sneller maken

iphone sneller maken

En? Merk je het verschil al? Mooi! Heb je misschien al ervaring met dit soort ‘hacks’ (zonder jailbreak) om je Apple of Android product sneller te maken? Hou het niet voor jezelf, deel het in een reactie!

Tip: meld je nu aan voor onze tips per e-mail en ontvang gratis het e-book 'Beter Slapen, Slimmer Werken'

Wist je trouwens dat de laatste iOs 8 update meer van dit soort handige features met zich mee heeft gebracht? Check de 3 beste iOs quick tips hier. Wil je nóg meer slimheid voor je smartphone? Lees dan ook eens ‘Wat je moet weten om je smartphone écht slim te gebruiken’

Meer tips? Volg ons op Facebook

Deel dit artikel via Twitter:

 

Mis geen enkele tip!
Meld je nu aan voor onze tips per e-mail en ontvang gratis het e-book 'Beter Slapen, Slimmer Werken'
Maximaal 2x per maand. Geen spam, beloofd!
Over de auteur

Gerald Essers • samen met mijn team bij Time Management.net help ik mensen en organisaties om met onze cursus time management hun tijd zo optimaal mogelijk te benutten door slimmer te werken. We inspireren vele grote en kleine organisaties in binnen- en buitenland waaronder: Shell International, Vodafone, Siemens, RTL Nederland, Rabobank, HP, L’Oréal, Heineken, diverse ministeries en universiteiten.

X