Kan het werken met je iPhone of iPad voor jou ook niet snel genoeg gaan? Schakel dan de onnodige inzoom-animaties bij het opstarten van apps uit, waarmee je toestel véél sneller reageert. Zo doe je dat, in 30 seconden, via de instellingen.

Zelfs Apple-fanatici en fans kunnen er niet omheen: wanneer je je iPhone of iPad al een tijdje in bezit hebt, wordt het ding nu eenmaal trager.

Het gerucht doet de ronde dat het een ’truc’ van Apple zou zijn om je aan te sturen op regelmatige aankoop van een nieuw toestel. Of dit nu het geheime verdienmodel van Apple is of niet, wij zitten wel mooi met een trage iPhone of iPad te kijken.

Gelukkig hoef je geen updates over te slaan of andere gekke capriolen uit te halen om je iPhone of iPad twee keer zo snel te maken. Alles wat je moet doen is 30 seconden nemen en op 4 knopjes in je touchscreen te klikken:

Je iPad of iPhone sneller maken

iphone-sneller-maken

En? Merk je het verschil al? Mooi! Heb je misschien al ervaring met dit soort ‘hacks’ (zonder jailbreak) om je Apple of Android product sneller te maken? Hou het niet voor jezelf, deel het in een reactie!

Wist je trouwens dat de laatste iOs 8 update meer van dit soort handige features met zich mee heeft gebracht? Check de 3 beste iOs quick tips hier. Wil je nóg meer slimheid voor je smartphone? Lees dan ook eens ‘Wat je moet weten om je smartphone écht slim te gebruiken’

Dagelijks handige inzichten? Volg ons op social media!

Volg ons onder andere op Instagram of Pinterest. Daar krijg je niet alleen handvatten op het gebied van timemanagement, je ontvangt ook de slimme tips waarmee je jouw communicatie skills een boost geeft. De laatste artikelen netjes en overzichtelijk in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Leer je liever lezend, lees dan ons boek Elke Dag om 15.00 Uur Klaar. Maak kennis met de beste inzichten uit onze trainingen en leer slimmer werken in plaats van harder.

Wie zijn wij? | Cursus Time Management

Tijdwinst.com is een trainingsbureau dat zich specialiseert in slimmer (samen)werken. We bieden door het hele land diverse (online) trainingen aan, variërend van timemanagement, assertiviteit, gesprekstechnieken tot aan snellezen. Nieuwsgierig? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website of blogs, en schrijf je in voor één van onze (digitale) trainingen.

  1. 1-daagse training Time Management | Blog
  2. 1-daagse training Assertiviteit | Blog
  3. 1-daagse training Gesprekstechnieken | Blog
  4. 1-daagse training Feedback Geven | Blog
  5. 1-daagse training Snellezen, Mindmapping en Geheugentechnieken | Blog
  6. 1-daagse training Effectief Thuiswerken voor Teams | Blog