Ben je klaar om je dagelijkse routine een upgrade te geven en innerlijke rust te ontdekken? Wij vertellen je alles over mediteren voor beginners in de nieuwste aflevering van de Tijdwinst Podcast! In deze aflevering heeft Björn een inspirerend gesprek met niemand minder dan time management expert én zen-coach, Job Baart de la Faille. Samen ontrafelen ze het mysterie van mediteren en delen ze onmisbare tips om deze krachtige gewoonte in jouw leven te integreren.

“Tal van smoesjes die mensen ervan weerhouden te leren mediteren. Wanneer je echter doorzet en accepteert dat het enige dat je hoeft te doen stilzitten is en je aandacht ergens op richten, neem je al een deel van de weerstand weg.”

Wat staat je te wachten in deze meditatie-mindblower?

  • 🧘‍♂️ Leren mediteren: ontdek wat mediteren precies is en waarom het zorgt voor een rustiger brein en een gelukkiger leven.
  • 🌈 Tips van de pro: Job deelt zijn tips om te beginnen met mediteren, zelfs als je denkt dat je ‘geen tijd hebt’ of ‘niet stil kunt zitten’.
  • 🤔 Hoe mediteren je leven verandert: wetenschappelijk bewijs dat meditatie niet alleen goed is voor je geestelijke gezondheid, maar ook voor je productiviteit en concentratievermogen.

Dus, waar wacht je nog op? Luister naar de Tijdwinst Podcast, laat je meeslepen door de wijze woorden van Job, en ontdek hoe leren mediteren jouw leven een positieve wending kan geven. Of je nu een doorgewinterde meditatiegoeroe bent of net begint met je innerlijke reis, deze aflevering zit boordevol waardevolle inzichten die je niet wilt missen! Lees ook het bijbehorende artikel van Job: ‘Leren mediteren: hoe moet je beginnen met mediteren? Zen meditatie coach deelt 5 tips’

Meer weten over het besproken onderwerp? Lees gerust verder

Wil je meer lezen over dit onderwerp of aan de slag met de tips die we in deze video hebben besproken? Check dan eens deze handige artikelen. Daar vind je nog meer waardevolle informatie en praktische tips die je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw persoonlijke effectiviteit en slimmer (samen)werken:

Wie zijn wij? | Tijdwinst.com

Tijdwinst.com is een trainingsbureau dat zich specialiseert in slimmer (samen)werken. We bieden door het hele land diverse (online) trainingen aan, variërend van timemanagement, assertiviteit, gesprekstechnieken tot aan snellezen. Nieuwsgierig? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website of blogs, en schrijf je in voor één van onze (digitale) trainingen.

  1. 1-daagse training Time Management | Blog
  2. 1-daagse training Assertiviteit | Blog
  3. 1-daagse training Gesprekstechnieken | Blog
  4. 1-daagse training Feedback Geven | Blog
  5. 1-daagse training Snellezen, Mindmapping en Geheugentechnieken | Blog
  6. 1-daagse training Effectief Thuiswerken voor Teams | Blog