Duik in de wereld van generatie Z, productiviteit, en de uitdagingen van het moderne studentenleven met de nieuwste aflevering van de Tijdwinst Podcast. Gastheer Björn Deusings, een time management expert en directeur van Tijdwinst.com, gaat in gesprek met Patrick Stastra, universitair docent en trainer bij Tijdwinst.com, over de percepties en realiteiten van het hedendaagse onderwijsniveau. Heeft het niveau van studenten die van universiteiten en hogescholen komen daadwerkelijk een nosedive genomen? Patrick, gebonden aan prestigieuze instellingen zoals de Universiteit van Amsterdam en Nijenrode Business University, geeft zijn kijk op deze zaak.

Maar we blijven niet hangen bij alleen maar praten over problemen;

Patrick en Björn bespreken de hindernissen die studenten tegenwoordig tegenkomen. Van het spannende nieuwe studentenleven, de druk van social media, tot het vinden van je weg in een wereld vol apps die je constant afleiden. Patrick vertelt ons hoe studenten deze uitdagingen kunnen aanpakken en zelfs kunnen gebruiken om beter te worden in wat ze doen.

We hebben het ook over hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen, hoe je je tijd het beste kunt indelen en hoe je, ondanks alles, kunt blijven genieten van je studententijd en je werk.

Luister naar deze boeiende discussie over de delicate balans tussen persoonlijke ontwikkeling en academische prestaties, het belang van mentale gezondheid, en de cruciale vaardigheid van time management.

Of je nu een student bent op zoek naar strategieën voor succes, een professional geïnteresseerd in generatie Z, of simpelweg iemand die streeft naar productiviteit en werkgeluk, deze aflevering van de Tijdwinst Podcast wil je niet missen!

Verder lezen?

Wil je meer lezen over dit onderwerp of aan de slag met de tips die we in deze video hebben besproken? Check dan eens deze handige artikelen. Daar vind je nog meer waardevolle informatie en praktische tips die je kunnen helpen bij het verbeteren van jouw persoonlijke effectiviteit en slimmer (samen)werken:

Meer Tijdwinst.com

Wil jij jouw productiviteit naar een hoger niveau tillen en meer gedaan krijgen in minder tijd? Volg ons op social media en ontdek een schat aan handige tips en inzichten over time management en persoonlijke effectiviteit!

Volg Tijdwinst op social media

Waar vind je Tijdwinst? Volg ons op Instagram, LinkedIn, Facebook, Pinterest, X en Threads voor dagelijkse updates en inspiratie. Onze platforms helpen jou op weg naar een georganiseerder, krachtiger en productiever leven!

Schrijf je in voor de Tijdwinst Nieuwsbrief

Mis ook onze wekelijkse Tijdwinst nieuwsbrief niet! Boordevol inspiratie dankzij de laatste artikelen, praktische adviezen en slimme trucs om jou te helpen excelleren in je werk en privéleven. Schrijf je in.

Bekijk Tijdwinst op Youtube

En vergeet ook ons Youtube-kanaal niet! Elke week delen we daar waardevolle inzichten, praktische tips en boeiende content over time management en persoonlijke effectiviteit. Of je nu op zoek bent naar manieren om je werkdag te optimaliseren, efficiënter te werken of simpelweg meer balans te vinden, hier ben je aan het juiste adres! Volg ons op Youtube.

Lees ons boek

En als kers op de taart, raden we je aan om Björn Deusings’ boek ‘Elke Dag om 15.00 Klaar‘ te lezen. Ontdek de geheimen van effectief time management, efficiënt werken en het bereiken van een stressvrij werkleven.

Bereik meer in minder tijd!

Wie is Tijdwinst.com

Wil jij slimmer (samen)werken en jouw persoonlijke effectiviteit verbeteren? Dan ben je bij Tijdwinst.com aan het juiste adres! Als dé expert op het gebied van modern time management bieden wij 1-daagse trainingen aan in onder andere feedback geven, gesprekstechnieken, assertiviteit, snellezen en leidinggeven.

Onze trainingen worden gegeven in kleine groepen, zodat we persoonlijke aandacht en feedback op maat kunnen bieden. Zo krijg je een persoonlijk actieplan waarmee je direct aan de slag kunt. Wil je de cursus graag samen met jouw collega’s volgen? Dan is een in-company training op maat mogelijk, waarbij onze échte experts bij jou op locatie komen.